پزشکی

انتخاب بر اساس معیار در روابط عاشقانه

در این مقاله از سری مقالات آشنایی با اشتباهات عاشقی، درمورد انتخاب بر اساس معیار توضیح خواهیم داد. طبیعتاً یکی از اشتباهات بزرگ در روابط عاشقانه این است که انتخاب بر اساس معیار نباشد. تقریباً میتوان گفت بزرگترین اشتباه همین است. البته روش های انتخاب معیار زیاد است و در این مقاله نمیگنجد. همانطور که میدانید در این مقالات تنها به مواردی اشاره میکنیم که اشتباه هستند و نباید انجام داد. حال میرویم سراغ انتخاب بر اساس معیار.

انتخاب بر اساس معیار

گزینه ها و افرادی که زمین تا آسمان با فرهنگ، تفکر و جایگاه اجتماعی فرد فرق داشته باشد، با هیچ دلیلی قابل قبول نیست. فرد منتخب باید ویژگی هایی داشته باشد که در مقابل مخالفت های احتمالی خانواده، امکان دفاع عقلانی وجود داشته باشد. حتی اگر

را هم در نظر نگیرید، بازهم ویژگی های او باید طوری باشد که برای خودتان منطقی باشد.

تأثیر خانواده در انتخاب بر اساس معیار

شاید برخی افراد موافق با تأئید خانواده برای ازدواج نباشند. این گزینه معمولاً توصیه نمیشود مگر در موارد خیلی خاص. منظور از موارد خاص مواردی است که خانواده فرد دارای شرایط بسیار پیچیده ای است و اصلاً موقعیتی نیست که بخواهند برایش شریک زندگی انتخاب کنند. یعنی این خانواده ها نمیتوانند در انتخاب بر اساس معیار کمک کنند. احتمالاً خودتان حدس میزنید چه خانواده هایی میتوانند در این حیطه باشند. اما به هر حال اکثر خانواده ها و پدر و مادرها در این زمینه بسیار تجربه دارند. استفاده از تجربه آنها فوق العاده کار معقولی است.

اگر ملاک هایی که خانواده با توجه به فرهنگ و طبقه اجتماعی خود برای  ازدواج در نظر می گیرند را جدی بگیرید، در شروع ازدواج یا مشکلی نخواهید داشت و یا مسائل بسیار کمی خواهید داشت. سابقه و تجربه نشان داده است در مسئله ازدواج، پدر و مادر میتوانند کمک بسیار بزرگی در زمینه انتخاب بر اساس معیار باشند.

زمانی دفاع از فرد انتخاب شده، از نظر خانواده منطقی و پذیرفتنی است که فرد متناسب با ملاک های آنها باشد. طبق مواردی که در بالا گفته شده، در اکثر موارد ملاک های خانواده ملاک های معقول و محکمی است. در غیر اینصورت آنها فرد منتخب را رد خواهند کرد. این اتفاق هم معمولاً زمانی پیش می آید که دو نفر قبل از شناخت معیار های زندگی خود، وارد یک رابطه دوستانه شده اند.

البته ممکن است برخی والدین با تعصب و بدون هیچ دلیلی فردی را رد کنند و اجازه ورود او به خانواده را ندهند.

انتخاب بر اساس معیار مستقل

این درست است که فرزندان قرار نیست همیشه در حد خانواده امروز خود بمانند. فردی که خود را برای ازدواج آماده می کند باید به حدی از رشد و استقلال فکری رسیده باشد که بتواند مستقل تصمیم بگیرد.

حال اگر این تصمیم گیری مستقل با معیارهای کلی خانواده سازگار باشد، پذیرش عضو جدید در خانواده راحت تر اتفاق می افتد. و زندگی بی دردسرتری را تجربه می کنند. مگر اینکه خانواده به مسائلی باور داشته باشد که با دیدگاه های فرد بطور کلی متفاوت باشد. در این صورت در نهایت احترام اما قاطعانه باید برای رسیدن به فرد مورد نظر ایستادگی کرد، زیرا هر فرد مسئول ساختن باورها و زندگی خود است.

در نتیجه، در ابتدا باید معیارهای کلی و اساسی خانواده را در نظر گرفت. اگر اختلافی بزرگی در این معیارها وجود نداشت، میتوان انتخاب بر اساس معیار کرد. اما اگر باورهای خانواده با دیدگاه های فرد کاملاً متفاوت باشد باید قاطعانه و محترم بر روی انتخاب بر اساس معیار خود ایستاد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا